Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

‘Het serieuzere werk mag je vanaf oktober verwachten.’

JAARHOROSCOOP 2023: de single Leeuw geniet van flings en hete onenightstands

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wordt het een stomend heet 2023 of staan er grote veranderingen op het menu? Flairastrologe Esther voorspelt wat het nieuwe jaar voor de Leeuw in petto heeft.

Ander sterrenbeeld? Hier vind je alle jaarhoroscopen!

Liefde & relaties

Heb als single geen al te hoge verwachtingen tijdens het eerste halfjaar van 2023. Geniet van flings en hete onenightstands. Het serieuzere werk mag je vanaf oktober verwachten. Als je een relatie hebt, dan staat deze de eerste maanden van 2023 onder druk. Zijn er spanningen tussen jullie, dan barst de bom al in februari. Het is dan het beste om open kaart te spelen en de balans op te maken.

Job & studie

Er komen allerlei fijne, nieuwe kansen jouw kant uit. Dat is helaas wel even afwachten, want het vindt pas plaats vanaf september. Tot die tijd is het zaak om niet gestrest te raken door alle ontwikkelingen en veranderingen. Blijf vertrouwen houden.

Financiën

Better safe than sorry dit jaar. Zorg voor wat reserves op je spaarrekening. Dat geeft rust en het zorgt ervoor dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Gezondheid

Het is belangrijk dat je je niet laat meeslepen door doemgedachten of negatieve berichten, dat is slecht voor je gezondheid. Omring je met positieve, toffe mensen die je aan het lachen brengen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '