https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Rita Ora, Shay Mitchell en zelfs Victoria's Secret Angels: allemaal laten ze digitaal flink aan hun lichaam en gezicht sleutelen.

WOW: Instagrampagina toont hoe hard celebs zichzelf fotoshoppen

Natuurlijk weten we allang dat sociale media fake zijn en dat celebs graag digitaal aan zichzelf prutsen voor ze iets online gooien. Maar het Instagramaccount @celebface doet ons toch grote ogen trekken.


Niets is wat het lijkt


Op @celebface vergelijkt een anonieme weldoener foto’s die bekende koppen op Instagram gooiden met de originele beelden die op beeldbanken of bij de fotografen te vinden zijn. Hij of zij zet de foto’s naast elkaar en laat ze daarnaast ook met een bewegend beeld in elkaar overlopen, waardoor de verbazingwekkend grote verschillen duidelijk worden.

‘Ik wil niemand shamen en geen haat verspreiden. Ik wil gewoon duidelijk maken aan mensen die zich spiegelen aan perfecte celebs dat dat echt geen zin heeft’, zegt de mysterieuze maker van de pagina.

Laat ons beginnen met the obvious: uiteraard fotoshoppen de Kardashians hun foto’s voor ze ze op Instagram gooien. Maar dat baby Chicago er ook al aan moet geloven, is een grotere verrassing.

Maar ook heel wat andere sterren zijn schuldig aan overmatig fotoshoppen. De prachtige ‘Pretty Little Liars’-actrice Shay Mitchell en de anders zo zelfverzekerde J.Lo zien er op sociale media blijkbaar ook graag extra smal uit.

Een van de vaakst betrapte sterren is zangeres Rita Ora. Ondanks haar prachtig figuur, meet ze zich steevast een smallere taille en nek aan.

Jawel, diezelfde Rita Ora die het graag heeft over body positivity en over hoe blij ze is met haar curves. Spijtig…

Helemaal gek wordt het wanneer je merkt dat 90% van de pagina uit foto’s van topmodellen en Victoria’s Secret Angels bestaat. Ook voor hen kan het allemaal nóg iets perfecter.

De pagina verzamelde ondertussen meer dan 760.000 volgers die er af en toe graag aan herinnerd worden dat absoluut niemand perfect is en iedereen – zélfs een Victoria’s Secret Angel – zijn onzekerheden heeft.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content