Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dominika Roseclay via Pexels

Smelt jij ook bij elke viervoeter die je ziet?

Deze drie sterrenbeelden zijn rasechte dog lovers

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Hoezo kan je niet smelten bij puppy-oogjes? Wel, het zou weleens aan je sterrenbeeld kunnen liggen. Volgens een onderzoek van de Universiteit van Texas zijn dog persons over het algemeen socialer, extraverter en iets zorgzamer dan mensen met een kat als huisdier. Deze drie sterrenbeelden staan volgens het magazine PureWow bekend om hun sociaal karakter. Het staat dan ook in de sterren geschreven dat ze rasechte dog lovers zijn.

Ram (21 maart t/m 20 april)

De meeste honden zijn onuitputbaar en jouw energie is, net zoals die van je viervoeter, onbeperkt, liefste Ram. Daarbovenop hou je van uitdagingen, en ben je dan ook bereid om dagelijks lange wandelingen te doen, samen met je hond te gaan zwemmen, 500 keer per dag met een frisbee te gooien en misschien zelfs aan doggy dance te doen. Kortom: jullie zijn een match made in heaven. Maar let op, want omdat je zelf zo enthousiast bent, kan je hond in overdrive gaan. Geef ‘m daarom ook af en toe een beetje ruimte.

dog lover sterrenbeeld
© Pexels

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Tweelingen hebben net zoals Rammen enorm veel energie. En met wie kan je die energie beter kwijt dan met een vrolijke vierpotige vriend? Samen met je hond rennen op het strand en lange wandelingen maken bij zonsondergang behoren dan ook tot je favoriete activiteiten. Daarnaast krijgen Tweelingen wel vaker te horen dat ze zorg- én verdraagzame types zijn; eigenschappen doe ook nodig zijn als je een (asiel)hond in huis wil halen. Maar hoewel je als Ram oversociaal en altijd actief bent, kan je ook genieten van rust en geborgenheid, en dat is iets wat een hond je als geen ander kan bieden.

hond sterrenbeeld
© Pexels

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Schorpioenen hebben de reputatie een beetje mysterieus te zijn. Maar de waarheid is dat ze nogal achterdochtig kunnen zijn en daarom ook voorzichtig zijn om zich open te stellen. En wat is er betrouwbaarder dan een hond? Juist. Bovendien hebben Schorpioenen een gezonde nood aan intimiteit en me-time. Daarom houden ze van de manier waarop honden een safe haven van onvoorwaardelijke liefde creëren en bloeien ze in het bijzijn van een hond ook veel sneller open. Omdat je als Schorpioen zo sensitief bent, voel je ook perfect aan wat de noden van je hond zijn.

horoscoop
© Pexels
Bron: PureWow

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '