Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Enkele volgers vinden dat de presentatrice/politica/seksuologe veel te mager is.

Goedele Liekens reageert met ludieke foto op bodyshamers

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Goedele Liekens (59) postte enkele dagen geleden een prachtige badpakfoto op Instagram. Het is duidelijk dat ze opnieuw – na een moeilijke periode – dolgelukkig is, maar toch konden enkele volgers het niet laten om commentaar te geven op haar lichaam. Goedele zette die bodyshamers met een ludieke foto op hun plaats.

We werden de afgelopen dagen getrakteerd op enkele heerlijke zomerdagen. De enige outfit die wij bij 30 graden en meer willen aantrekken is onze bikini of badpak, en zo dacht Goedele Liekens er duidelijk ook over. Ze deelde een supervrolijk kiekje in een zwart badpak met daarbij het onderschrift: ‘Soms is geluk de enige filter die je nodig hebt’. Amen!

Hamburger met frietjes

We worden spontaan vrolijk als we naar het beeld kijken, want Goedele straalt! Toch konden enkele bodyshamers het niet laten om commentaar te geven op haar lichaam. ‘Te mager’, ‘Vel over been’, ‘Ziet er niet meer gezond uit’ en ‘Je was mooier met wat meer kilootjes’ waren maar enkele gemenere reacties die ze naar haar hoofd geslingerd kreeg. Gelukkig namen heel wat volgers het op voor de seksuologe/politica en gingen ze in de tegenaanval.

Goedele Liekens heeft een moeilijke periode achter de rug. In de lente van 2020 kreeg ze de diagnose huidkanker. Ze onderging een operatie en volgde een jaar lang doelgerichte therapie waarbij ze dagelijks pillen slikte. Ondertussen is ze kankervrij verklaard en geniet ze weer volop van het leven. Ze is dan ook niet gediend met belachelijke commentaren op haar lijf. Ze geeft de bodyshamers dan ook lik op stuk door een ludieke foto te delen. ‘Zei er iemand dat ik te weinig eet’, schreef ze bij een plaatje waarop ze poseert met een gigantische hamburger met frietjes.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '