Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

3 keer sneller bij je doel!

Gedaan met gym-moeheid!

Altijd datzelfde rondje toestellen in de sportschool, je weegschaal die geen verschil meer geeft, je sporttas die goed verborgen onder je bed blijft liggen… Tijd voor meer motivatie! Zo krijg jij er weer zin in!

1. Music Maestro!

Je kan natuurlijk naar de televisieschermpje kijken in de fitnesszaal maar wist je dat wie met muziek traint tot 20% meer beweegt? Download dus een hoop nieuwe nummers op je MP3-speler en neem die mee naar de gym. Kies voor nieuwe nummers waar je nieuwsgierig naar bent en bekende tunes die je helemaal vrolijk maken.

2. Sprintjes trekken

Verras je lichaam! Laat het nieuwe spieren ontdekken en grenzen aftasten. De makkelijkste manier: sprintjes trekken. Maak voor jezelf uit dat je de volgende 2 minuten sneller/harder/meer moet werken en keer dan terug naar je gewone tempo. Herhaal die boost een paar keer per workout en je zal zien dat het resultaat snel volgt.

3. En de Oscar gaat naar…

Zet jezelf een nieuw doel en zorg dat het niet gewoon om je gewicht draait. Probeer die 2.000 m te roeien in 9 minuten, meet je taille en probeer er 2cm af te krijgen, loop 10 minuten langer of ga resoluut voor een weddenschap met een vriendin en daag haar uit om 2 stepklassen na elkaar te doen.

Nog meer tips:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '