Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dé tip: lach eens met jezelf

Gebruik de trucs van populaire meisjes

Of je nu voor- of tegenstander van haar programma bent, diep vanbinnen vindt iedereen Astrid Bryan sympathiek. Waarom? Omdat ze om de haverklap ‘Out of control!’ roept, veel blingbling draagt én in een pimped out, chromed out pussy wagon ofte racemachine rondtoert? Ook ja, maar vooral omdat ze zichzelf kan relativeren. Ze wéét dat de praat die ze verkoopt als de camera’s draaien nergens over gaat.

Victoria Beckham: da’s een heel ander geval. Zij neemt zichzelf altijd en overal au sérieux. Posh zal je niet snel op een faux pas betrappen, daar vindt ze zichzelf véél te belangrijk voor. Goed voor haar, maar onze gevoelens van sympathie blijven in de frigo als we haar zien. Zelfrelativering? Daar heeft Mrs. Beckham geen kaas van gegeten.

Ontdek de Astrid in jou

Heb je de Astrid in jezelf al ontdekt? Zou jij tegen jezelf het volgende durven zeggen: ‘Den John, die moet een heel groot brein hebben, zeker drie keer groter dan dat van mij.’ Nee? Dan is er nog werk aan de winkel. Je leven wordt écht lichter, leuker en lolliger als je af en toe eens flink met jezelf kan lachen.
Ontdek in Flair hoe je jezelf kan relativeren. En wie weet word jij er zó goed in dat ze jou ook een show geven!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '