Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Wij gaan al aan de slag!

Ein-de-lijk een platte buik in 2 oefeningen

Binnen enkele maanden is het opnieuw zomer, en dan wil jij dolgraag je nieuwe bikini aan. Toch is er nog wat werk aan je winterlijf voor je zelfverzekerd op het strand kan rondlopen. Wij presenteren jullie twee oefeningen die je eindelijk die strakke buik bezorgen.

Ellie Goulding heeft de oefeningen al opgenomen in haar sportroutine, en de resultaten zijn duidelijk merkbaar. In het filmpje dat de zangeres deelde op haar Instagramaccount, zie je hoe de oefeningen in zijn werk gaan.
 

Heb je nog wat extra uitleg nodig? Voor de eerste oefening kan je ook twee stoelen gebruiken. Wees wel voorzichtig! Een stoel werkt soms zelfs beter dan zo’n bar, omdat je meer variaties kan uitvoeren. Zet de stoelen langs je lichaam en zorg dat de rugleuning aan jouw kant staat. Zet je handen boven op de stoel. Gebruik nu je armspieren om je lichaam van de grond te tillen. Zwaai je benen naar voren, zodat ze parallel zijn met de grond. Vervolgens ga je je knieën plooien en je benen naar achteren brengen. Herhaal die oefening zo vaak als je kan.
 

Ook de tweede oefening is heel effectief. Hier kan je als alternatief met een zitbal werken. Span je buikspieren goed op en beweeg naar voren en naar achteren. Bescherm je handen door eventueel handschoenen te dragen tijdens het sporten. Beide oefeningen zullen je polsen namelijk belasten.

 

Nog extra oefeningen nodig?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '