Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram <a href="https://www.instagram.com/p/BU6SIr4gQ1P/?taken-by=imrececen" target="_blank">@imrececen</a>

Dit model onthult de waarheid achter die perfecte blote benen op Instagram

Wanneer de zon voor een paar dagen komt piepen, verschijnen de eerste blote – bruine – benen op Instagram. Op het kiekje zien we meestal een paar knappe benen dobberen in een zwembad. Maar hoe laten die vrouwen hun benen er zo slank uitzien? Nederlandse blogster Imre Çeçen to the rescue! 

Een filtertje hier en een aanpassing daar. Op Instagram zijn we niet vies van een bewerking meer of minder. We doen het allemaal wel eens. Geef maar toe *knipoog*! Maar helaas zorgen deze trucjes voor een laag zelfbeeld bij de meesten onder ons. En guess what?! Die gebruinde benen in het zwembad vallen in 99 procent van de gevallen ook onder de categorie 'bewerkt'. Gelukkig geeft blogster Imre Çeçen ons opnieuw zelfvertrouwen. 

 

Hot dog legs

Imre Çeçen vroeg zich af waarom normale benen plots gigantisch worden wanneer we ermee gaan zitten. Yep, die vraag hebben we ons ook al gesteld. En het antwoord is gewoon heel simpel: het is de normaalste zaak van de wereld. 'Toch worden we er altijd onzeker van, maar dat betekent niet dat je dik bent', schrijft Imre onder haar foto op Instagram.

 

'We verliezen de realiteit uit het oog omdat we altijd bezig zijn met die zogezegde perfecte 'hot dog legs'. Daarom maakte ik een foto om de twee beelden te vergelijken. Bij het maken van de linkse foto kreeg ik bijna een hernia omdat ik zoveel moeite moest doen om mijn benen op te tillen aan de rand van het zwembad. Samen met mijn camera viel ik bijna in het water. Dat is de waarheid achter die 'perfecte' foto. En eerlijk gezegd zit ik liever zoals op de rechterfoto te genieten van een echte hotdog.' Dat is gesproken, Imre! 

 

 

‼️DIFFERENT KIND OF "KEEP IT REAL"‼️ 

Een bericht gedeeld door Imre Çeçenimrececen.com (@imrececen) op

 

De foto van de Nederlandse blogster kreeg al bijna 30.000 likes en in de reacties bedanken de meeste mensen Imre voor haar eerlijke woorden en beelden. Good job!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '