Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

We gebruiken massaal dezelfde uitvlucht

Dit is wellicht het meest gebruikte excuus om niet te gaan sporten

Na een lange werkdag wil je vaak gewoon in je zetel ploffen, maar dit kan helaas niet altijd. Je hebt sociale verplichtingen (lees: nood aan een wijntje), moet je huishouden in orde brengen (hallo, stoflaag) en dan zou je eigenlijk nog iets aan je conditie (wintervetjes liggen op de loer) moeten doen. Al hebben we altijd wel een excuus om niet te gaan sporten.

We willen wel van alles doen, maar hebben er niet altijd de tijd voor. Tijdsgebrek is dan ook de meest voorkomende reden waarom we niet vaker gaan sporten. (Soms heb je natuurlijk geen zin om je na een lange werkdag nog in een sportbeha te wurmen, maar dit terzijde.)
 

VITTEL vroeg aan 1000 Belgen waarom ze niet meer gaan sporten. De meerderheid van de respondenten steekt de schuld op huishoudelijke taken zoals schoonmaken en afwassen. Natuurlijk kan je ook wat calorieën verbranden door te stofzuigen (= extra stappen) en door die wasmand te dragen (armspieren: check).
 

Om jullie een handje te helpen én omdat tijdsgebrek geen excuus is om niet te sporten, schenkt VITTEL 100 uur huishoudelijke hulp aan 30 winnaars. Jij hebt vervolgens meer tijd om te sporten en iemand anders komt je helpen met je huishouden. Een win-winsituatie als je het ons vraagt.

 

Voor meer informatie kan je terecht op www.vittel.com

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '