Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Veer

No more excuses

Sporten zonder je huis te verlaten? Het kan!

Te koud, te nat, te donker,... Stop maar maat excuses verzinnen want je kan makkelijk aan je conditie werken zonder je huis te verlaten. Aha! Hier vind je een paar leuke tips & tricks om toch fit te blijven tijdens de winter.

Ga voor gewichtjes

Sportmateriaal hoeft echt geen fortuin te kosten. Met een paar gewichtjes kom je al een heel eind, en die handige hulpstukken kan je vaak goedkoop oppikken. Je kan makkelijk je hele lichaam trainen door ze ook te gebruiken wanneer je bijvoorbeeld squats uitvoert.

 

Ga op het internet

Als de vrieskou ervoor zorgt dat je niet naar buiten wil om te sporten, zet dan gewoon je computer aan. Op het internet zijn tal van fitnessgoeroes te vinden die je kunnen helpen met je work-out.  

 

 Ga voor muziek

Zonder een funky deuntje kan een sportsessie vaak redelijk saai zijn. Zet je favoriete cd op terwijl je thuis bent, en je zal spontaan zin hebben om te bewegen. Vaak is de juiste muziek ook net de motivatie die je nodig hebt om in actie te schieten.

 

Ga voor gezelschap

Samen afzien is nu eenmaal veel leuker! Als je samen met een vriendin gaat sporten, zal je minder snel geneigd zijn om te stoppen. Je kan elkaar ook helpen bij bepaalde oefeningen en controleren of ze correct worden uitgevoerd.

 

Ga voor een applicatie

Via een applicatie kan je makkelijk bijhouden wat je gedaan hebt en hoelang. Vaak kan je zo ook een leuke challenge terugvinden die je dagelijks moet doen. Onthoud: alle kleine beetjes helpen! Deze kan je perfect inplannen in je drukke schema.

 

Of ga voor de Fitkraft Crosstrainer met meer dan € 140 korting.

Tover je slaapkamer om in een privé-fitness met deze crosstrainer en begin nu al te werken aan jouw beach body. Die € 140 korting krijg je er van Shedeals helemaal gratis bij. Je betaalt nu maar € 149,99 i.p.v. € 292,95 voor een Fitkraft Crosstrainer. Bij je thuis bezorgd, verzendkosten inbegrepen.

 

 

Lees ook:

Een work-out in 5 minuten

Celebs tijdens hun work-out

Dé work-out voor je brein: een orgasme!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '