Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© GIPHY

Ready, set, go!

Dankzij deze oefeningen verdwijnen je zwabberarmen als sneeuw voor de zon

Zwabberarmen, kipfilets, slappe bovenarmen: hoe je ze ook wil noemen, we zijn ze eerlijk gezegd liever kwijt dan rijk. Gelukkig hebben wij drie miraculeuze oefeningen gevonden die ons kunnen helpen om onze armspieren te versterken. Laat dat zomerweer maar komen! 

1. Double pulse triceps dip

De naam is veel moeilijker dan de oefening zelf. Trust us! Voor deze oefening heb je een stoel en een matje (anders kan de stoel makkelijk wegschuiven) nodig. Zet je armen op het zitvlak van de stoel en duw je achterwerk vervolgens naar beneden. Hups, na tien keer zal je je spieren wel voelen. 

 

2. Lay down push-up

Eén ding is zeker: van deze oefening ga je zeker zweten! Maar dat mag je niet tegenhouden om er stevig in te vliegen. Ready? Doe een push-up, ga op je buik liggen en strek daarna je armen. Leg alvast een handdoekje in de buurt, want dat ga je na een herhaling van vijftien keer zeker nodig hebben. 

 

3. Commando

De work-out voor strakke armspieren is pas echt compleet met de 'commando'. Ga op je buik liggen, leg je handen plat om de grond, strek je armen en maak van je lichaam een plank. Als je in die positie ligt, ga dan afwisselend met je onderarmen naar de grond. En gaan! Voor een optimaal effect moet je deze oefening twaalf keer herhalen. 

 

Klinkt dit allemaal als Chinees in je oren? No stress! Kayla van 'Women's Health' doet het met veel plezier voor. Succes! 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Nog meer work-outs:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '