https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy

Flaunt it!

Bewezen: mannen houden van vrouwen met rondingen

Een recente studie heeft aangetoond dat mannen de voorkeur geven aan vrouwen met rondingen. Gedaan met jaloers zijn op modellenmaatjes en zet je bootylicious body nog maar wat extra in de kijker.

Het onderzoek toont aan dat mannen inderdaad fan zijn van onze rondingen, maar het zijn niet de vrouwelijke vormen die je verwacht. Het gaat namelijk niet om onze borsten of billen. Tijdens de studie kregen de testpersonen 100 foto’s te zien van vrouwelijke lichamen. Hier ging het vooral om de kromming van de ruggengraat. Wat blijkt nu? Mannen waren het meest aangetrokken tot een vrouw waar de kromming van de ruggengraat gelijk is aan zo'n 45 graden.
 

Love your curves and all your edges

Een tweede onderzoek leidde tot dezelfde conclusie. Opnieuw kregen mannen zo’n 200 beelden voorgeschoteld. Ook hier werden er vrouwen afgebeeld met een verschillend lichaamstype. Van een kleine tot een grote poep en van een kleine tot een grote kromming. Het resultaat? Mannen geven de voorkeur aan vrouwen waarbij de ruggengraat een kromming maakt van ongeveer 45,5 graden. De grootte van hun kont speelt hierbij geen rol.

Volgens de studie heeft dit te maken met het biologisch instinct van mannen. Vrouwen waarbij de ruggengraat een dergelijke kromming maakt, zouden betere levenspartners zijn. Zo zouden ze beter het gewicht van hun baby kunnen dragen tijdens een mogelijke zwangerschap.

ruggengraat

Ook dit werd wetenschappelijk bewezen:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content