Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

9 problemen van vrouwen met een volle kont

Met de komst van Kim Kardashian is een ronde kont steeds meer een statement geworden en dromen sommige kleinkontige vrouwen zelfs van een ronde, volle derrière. Maar het moet gezegd: het leven is niet altijd makkelijk als je een voluptueus achterwerk bezit.

1. Een jeansbroek (of broek tout court) passen gaat altijd gepaard met miserie. Óf de broek raakt amper over je bips, óf er kan nog een boek of drie bij aan je rugholte. Een passende broek? Vergeet het.

 

2. Jurkjes zijn meestal te kort aan de achterkant, en alsof dat nog niet genoeg is, kruipen ze tijdens het dragen nog wat hoger. Een rok op knielengte? Eerder 'net onder de kont'-lengte, ja.

 

3. Je bilnaad was al net iets te vaak te zien. Een kruk op café? Eerst even checken of je bilspleet niet te zien is. Bukken in de winkel = je onderrug bedekken met je hand/jas/T-shirt/trui.

 

4. Iedereen veronderstelt dat jij de meest geweldige lapdans of twerk in je mars (slash kont) hebt. Euh... nee, niet per se. Wishful thinking? Afraid so.

 

5. Een schattige bikini in de zomer? Vergeet het. Tenzij er een mix and match-optie is, zit je gegarandeerd met een veel te klein onderstuk of een veel te groot bovenstuk.

 

6. Jezelf tussen twee tafels wringen op restaurant? Dat wil zeggen: A. Er zal een glas op de grond vallen. B. De tafelloper zal verlegd worden met minimaal twintig centimeter. Gênant.

 

7. Een broek aantrekken gaat meestal volgens het volgende ritueel: 1. Je rechterbeen in een broekspijp. 2. Je linkerbeen in een broekspijp. 3. Broek omhoog trekken. 4. Schudden met je kont. 5. Springen. 6. Schudden met je kont. 7. Broek sluiten.

 

8. Je kont werd in het verleden meermaals misbruikt als hoofdkussen. Niet oké!

 

9. Mannen probeerden je al meermaals te imponeren met hun eigen versie van de lyric 'I like big butts and I cannot lie'. Not impressed. At all.

 

 

Wist je dat een ronde kont eigenlijk heel gezond is?

 

Wil je graag een getrainde kont? Met deze oefeningen (ook voor je buikspieren en armen) ben je goed op weg.

 

Heb jij kleine borsten? Lees dan de 7 redenen waarom dat helemaal fantastisch is.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '