Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

5 tips om je mooi te voelen in lingerie

Deze week in Flair lees je hoe 7 vrouwen vertellen over hun bijzondere lichaam en poseren in lingerie. Soms is het niet zo gemakkelijk om je mooi te voelen in lingerie, als je onzeker bent over je lichaam. Maar met deze 5 tips loop je binnenkort zelfverzekerd rond in de slaapkamer!

1. Draag de juiste maat

Veel vrouwen dragen de verkeerde bh-maat, zonder dat ze het zelf weten. Daardoor worden je borsten niet juist ondersteund en kan je ook last krijgen van rode strepen. Niet comfortabel dus. Stap naar een lingeriezaak en laat je maat opmeten, zo draag je altijd de juiste bh.

2. Koop lingerie die je mooi vindt

Natuurlijk is het comfortabeler om bh's en oma-onderbroeken à la Bridget Jones te dragen. Maar er is zoveel mooie lingerie die ook goed zit. Kies bijvoorbeeld voor een slip of shortje in plaats van een string. Ga voor sexy rood of zwart, of een andere kleur die je mooi vindt.

3. Draag lingerie die je lichaam flatteert

Elk lichaam is anders, kies dus voor lingerie die je lichaam flatteert. Als je je billen wil accentueren, kan je een string dragen. Heb je ronde billen, draag dan een mooi shortje. Ook ideaal als je wat bredere heupen hebt. Een voorgevormde bh met een vulling en een laag tussenstuk zorgt voor een mooi decolleté voor kleinere borsten. Een balconette bh met zachte materialen is perfect voor grotere borsten.

4. Focus op je sterke kanten

Veel vrouwen zijn zelden helemaal tevreden over hun lichaam en zijn dus constant bezig met diëten en sporten. Maar probeer te focussen op je mooie kanten en laat je niet leiden door wat je minder mooi vindt. Is je buik je grootste probleemzone? Draag dan een sexy korset. Zolang jij je goed en gemakkelijk voelt, is het perfect.

5. Maak je look af

Om je helemaal goed te voelen, kan je make-up dragen en je lichaam insmeren met bodylotion of glanzende lichaamsolie. Rode lipstick, mascara en wat blush en je voelt je meteen érg verleidelijk.

De gouden regel is: als je in het pashokje staat en je je mooi voelt, dan heb je de perfecte lingerie. Zelfvertrouwen maakt een vrouw mooi en sexy. Geloof dus in jezelf en wees zelfverzekerd!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '