Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Isopix

Kunnen wij dat paar dan nu lenen voor onze feestoutfit, alsjeblief?

Michelle Obama gooit hoge ogen met verbluffende glitterlaarzen tijdens haar boektournee

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Nu Michelle Obama geen first lady meer is, hoeft ze zich ook niet langer aan de strenge kledingvoorschriften van het Witte Huis te houden. En dat zal de wereld geweten hebben! Eergisteren verscheen Obama tijdens haar boekpresentatie in New York, maar de pers had daarbij maar oog voor één ding: de blitse glitterlaarzen van mevrouw Obama.


Michelle Obama (54) is momenteel volop bezig met de promotie van haar boek ‘Becoming’. Volgend jaar zal de voormalige first lady ook halte houden in Amsterdam en Parijs, maar voor ze naar Europa komt, zijn eerst haar fans in Amerika aan de beurt. Zo nam ze eerder deze week plaats naast Sarah Jessica Parker in Brooklyn om er samen haar keuzes als presidentsvrouw en enkele passages uit haar boek te bespreken. En dat optreden bevatte een flinke dosis glamour!

Less bitter, more glitter


Michelle verscheen op het podium in een kanariegele zijden jurk én dijhoge glitterlaarzen van Balenciaga. De perfecte outfit voor tijdens de feestdagen, als je het ons vraagt. Uiteraard komt dat blitse paar schoenen met een even indrukwekkend prijskaartje.

Het Spaanse luxelabel zou de laarzen namelijk verkopen voor zo’n € 3.500. Het is geen geheim dat Meredith Koop, de styliste van Michelle, houdt van labels die eruit springen in de mode-industrie. Deze glitterlaarzen zijn daar dan ook het perfecte bewijs van. Party mood on!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '