https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: beautyblender

Handig!

Met deze tool wordt je Beautyblender schoonmaken een eitje

Onze make-upkwasten en -sponzen reinigen, staat meestal niet bovenaan op ons to-dolijstje. Toch is het belangrijk om er wat extra aandacht aan te besteden, want anders zitten ze in geen tijd vol met bacteriën. Zeker sponsjes zijn al snel vuil. Gelukkig hebben de makers van onze geliefde Beautyblender daar een oplossing voor gevonden.


Normaal gezien zou je je make-uptools wekelijks moeten reinigen, maar laten we eerlijk zijn: ain’t nobody got time for that. Gelukkig hebben ze bij Beautyblender een handige tool ontworpen waarmee we onze favoriete roze spons in no time kunnen schoonmaken.

Keep. it. clean. is een cleansing tool die volledig bestaat uit siliconen. Het item is perfect aangepast aan de vorm van je hand en de oppervlakte van het product is bedekt met verschillende soorten bolletjes. Zo krijg je makkelijk al het vuil uit je spons en door het zachte materiaal blijft je Beautyblender ook in perfecte staat.

Make-upartieste Jamie Greenberg is alvast fan van deze uitvinding. ‘Je Beautyblender en je make-upkwasten zijn grondig gereinigd én je krijgt er geen droge handen van’, aldus Jamie in een interview met Popsugar.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content