https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © M.A.C Cosmetics

De volledige opbrengst gaat naar aidsonderzoek.

MAC Cosmetics lanceert samenwerking met Sia

Vandaag is Wereldaidsdag, een dag van wereldwijde aandacht voor aids en solidariteit met mensen die besmet zijn met hiv. Ook MAC Cosmetics draagt zijn steentje bij. Het beautymerk steunt al jaren aidsonderzoek met de Viva Glam-collectie en het nieuwste bekende gezicht om hieraan mee te werken is Sia.


Na Lady Gaga, Nicki Minaj, Ariana Grande en Taraji P. Henson heeft MAC Cosmetics nu ook Sia gestrikt voor een nieuwe collab. De zangeres heeft haar eigen tint lippenstift ontworpen voor de cosmeticagigant als onderdeel van de Viva Glam-collectie. En jawel, de kleur is even opvallend als de excentrieke zangeres zelf.

Elke cent van de opbrengst uit de Viva Glam-collectie gaat naar het M.A.C AIDS Fund, dat zich inzet om hiv en aids uit de wereld te bannen. Sinds de oprichting in 1994 heeft het fonds meer dan 470 miljoen dollar ingezameld.

De Viva Glam Sia Warm, Vivid Red Matte lipstick is vanaf 25 januari verkrijgbaar in de winkel en online. We weten al wat onze eerste beauty-aankoop in 2018 wordt!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content