Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

De actrice nailde de trend compleet

LOVE: Kat Graham verscheen met fantastische glitterlippen op de rode loper van de Grammy Awards

De Grammy Awards zijn elk jaar opnieuw een spektakel in celebland, waarvoor menig beroemdheid voor één avond in z'n allerbeste outfit kruipt. Maar ook op vlak van make-up mag alles nét wat chiquer dan normaal – en daar kunnen wij alleen maar van smullen.

Toegegeven: iedereen zag er gisteren prachtig uit, maar er is maar één beautylook die ons dit jaar écht zal bijblijven. Actrice Kat Graham trok de rode loper namelijk op met knalrode lippen – mét glitters.

 

lip

 

That's right, voor Kat – best bekend als Bonnie in 'The Vampire Diaries' – mocht het dit jaar allemaal wat meer zijn. Want hoewel haar hele #FOTD redelijk neutraal was, waren het haar lippen die met alle eer konden gaan lopen. De actrice – die eerder deze maand haar laatste scène inblikte op de set van 'The Vampire Diaries', droeg rode lippen die bedekt waren met dieprode glitters, die van ver een subtiele glans gaven. Maar wie dichterbij kwam, ontdekte een waar feestje op haar lippen. En eerlijk? We're in love.

 

gr

 

Toegegeven: heel handig zal de liplook niet zijn voor een valentijnsdate. Want hoewel de look heerlijk feestelijk en romantisch staat, zijn de glitters niet zo kissproof. Tenzij je de make-upsession uitbreidt tot een scrubsessie, natuurlijk. 

 

Meer glitterende trends:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '