Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

En op onze wangen!

LOVE: de nieuwste blush van Benefit brengt een beetje zon in ons verkleumd hart

Wanneer het buiten koud en mistig wordt, wéét je het gewoon: winter is coming. Maar om die kille dagen wat beter te maken bestaat er één makkelijke oplossing: de nieuwe Galifornia blush van Benefit.

Raar maar waar: één klein doosje kan een heel groot verschil maken. De nieuwe Galifornia blush van Benefit bewijst dat. Het poeder geeft je wangen een gezonde California glow, zonder té glitterig te zijn. Een beetje warmte voor je wangen dus – ook al sta je buiten te bevriezen. Love!

 

bl

 

'Sun & Fun' in een doosje, zo beschrijft Benefit de blush. En – wat ons betreft – ook een beetje liefde, want van de verpakking alleen al worden wij héél gelukkig. Dat patroontje! Die kleuren!

 

drie

 

De blush zou je wangen een goud-roze tintje geven. Daarnaast is-ie ook geparfumeerd, waardoor zelfs je wangen een vleugje geur krijgen. De parfum du jour? Dat is een mengeling van warme vanille en roze grapefuit. Krijgen we een 'halleluja'?

 

doos

 

Helaas pindakaas: je kan deze nog niet op je kerstlijstje zetten. De blush ligt pas vanaf 2 januari 2017 in de (digitale) winkels. Wat natuurlijk wél de perfecte timing is om je nieuwjaarscentjes te spenderen 😉

 

Galifornia Blush – € 34 – Benefit, parfumerie.

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '