Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ontdek haar beautygeheimen

Kylie Jenner lanceert website met make-uptutorials

Ze gaf al een tijdje teasers weg op Instagram en nu weten we waarom. De website van Kylie Jenner is officieel live en is er eentje met make-uptutorials en modetips om... tja, er eigenlijk gewoon uit te zien zoals zij.

Als je altijd al benieuwd was naar hoe Kylie die bronzy looks op haar gezicht tovert – of beter: hoe haar visagist dat doet – kan je dat nu ontdekken op https://www.thekyliejenner.com.

 

We betrappen onszelf op een lichte drang om te achterhalen hoe zij er altijd zo geweldig uitziet. En vooral: welke producten ze daarvoor gebruikt. Jammer genoeg barst de website nog niet van de make-uptutorials. Buiten haar Sexy 18th Birthday Look hebben we nog niet bijzonder veel filmpjes ontdekt waarvan we kunnen bijleren.

 

Als je fan bent van Kylies outfits vind je er wellicht wél je gading. De site staat namelijk al behoorlijk vol OOTD's met tips om zelf haar look samen te stellen.

 

Het grote nadeel? De Kardashians zouden zichzelf niet zijn als er geen financiële catch aan verbonden was. Als je gaat doorklikken, ontdek je al gauw dat de toegang niet volledig gratis is. Bepaalde dingen kan je nog gratis bekijken maar voor de 'belangrijkste' inhoud moet je betalen of een 7 day trial aangaan. Don't get too excited, dus.

 

Meer over Kylie:

Zo krijg jij Kylie's sexy volle lippen met make-up

Dit is de nieuwe manier om vollere lippen te krijgen

Laat Kylie zich inspireren door haar grote zus?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '