Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Al. Die. Glitters. ✨

SNEAK PEEK: zo ziet de kerstcollectie van MAC Cosmetics eruit

Nu het officieel oktober is, is het tijd om aan je verlanglijstje voor Kerstmis te beginnen. Ver hoef je het dit jaar gelukkig niet te gaan zoeken, want wij hebben net de eerste beelden van de kerstcollectie van MAC Cosmetics gespot. Al. Die. Glitters!


Iedere make-upliefhebber kijkt standaard extra hard uit naar Kerstmis. Al onze geliefde merken brengen dan namelijk een adventskalender of een speciale kerstcollectie op de markt. Bij MAC Cosmetics is dat natuurlijk niet anders, en die van 2017 is er eentje voor de glitterfreaks onder ons.

Holiday collection


De eerste beelden van hun holiday collection zijn opgedoken op het Instagramaccount @trendmood1, en die zien er behoorlijk sprankelend uit. Als je eenmaal voorbij de glitterende verpakking gekeken hebt, zie je dat de collectie bestaat uit verschillende setjes van onder andere pigmentoogschaduw, lippenstiften en make-upkwasten.

Op het Instagramaccount kan je ook al een paar swatches van de lipkleuren ontdekken. Zo zitten onder andere Ruby Woo en Diva – twee klassieke kleuren – in de collectie, maar hebben ze voor de gelegenheid een feestelijk jasje gekregen.

Een exacte releasedatum is er nog niet, maar meestal liggen de kerstcollecties in november bij ons in de winkel.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '