Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube Natasha Lee

Knijpen maar!

IEUW: wat vinden jullie van deze puistennagels?

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Sommigen vinden puisten echt vies, terwijl anderen het net weer heerlijk vinden om te kijken hoe zo’n pukkel wordt uitgeduwd. Voor deze laatsten is er een nieuwe manicuretrend: de puistennagels.


Of de puistennagels echt een trend gaan worden, betwijfelen we ten zeerste, maar het is wel origineel. Voor bepaalde mensen is het uitknijpen van een puistje, of filmpjes bekijken van dat proces, heel bevredigend. Zij hoeven voortaan geen exemplaren meer te kweken op hun gezicht. In het onderstaande filmpje toont beautyblogster Natasha Lee hoe je voortaan die gele puntjes kan uitknijpen op je nagels.

Realistisch


Ze toont stap voor stap hoe je de puistennagels creëert. Eerst een laagje beige nagellak, gevolgd door een paar puntjes van een doorzichtige gel die je normaal aanbrengt op je nagels om ze sterker te maken. Zo maakt ze de pukkels. Daarna volgt opnieuw een beige laagje. Op de ‘pukkels’ brengt ze met een sponsje wat rode nagellak aan en in het midden wat gele lak, om de puistjes zo realistisch mogelijk te maken.

Handcrème


Voor de grote finale van het filmpje: het uitknijpen van de puistjes, gebruikt ze simpelweg haar bananenhandcrème. Een beetje crème aanbrengen op je nagels, daarover de doorzichtige nagelverharder en dan opnieuw alle stappen van voorheen. Alles goed laten drogen, en knijpen maar!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '