Home FASHION & BEAUTY SAY WHAT?! Deze studente heeft haar nagels al drie jaar niet meer...

SAY WHAT?! Deze studente heeft haar nagels al drie jaar niet meer geknipt

Haar teennagels zijn aan een inhaalrace begonnen

GIPHY
De Duitse Simone Christina (16) heeft in drie jaar geen nagelknipper meer aangeraakt. De nagels van de studente zijn ondertussen zo'n 15 cm lang. Hallokes! En zoals je wel verwacht, gaat ze dan ook all the way met haar nagelcreaties! 

In augustus 2014 liet Simone de nagelknipper voor wat het was en liet ze haar nagels maar groeien en groeien en groeien. Anno 2017 zijn haar nagels ongeveer 15 cm lang, en dat ziet er zo uit. 

Inspiratie 

Simone wilde een aantal creaties op haar nagels proberen. Ze bekeek een aantal filmpjes op YouTube en zag dat veel vrouwen enorm lange nagels hadden. Daarom besloot ze om die van haar ook te laten groeien. 

Wanneer ze haar nagels een ander kleur wil geven, besteedt ze daar ongeveer drie volle uren aan. 

Onhandig x 1000

De studente heeft haar levensstijl compleet moeten veranderen. Logisch, want met zulke lange nagels kan je amper iets vasthouden. Ook een douche nemen en zichzelf aankleden ging in het begin niet van een leien dakje.

'Mijn nagels zijn té lang om een pen vast te houden, na een uur doet mijn hand al pijn. Op de computer moet ik mijn knokkels gebruiken', vertelt ze aan The Sun. 'Als we moeten sporten op school, dan heb ik pas echt een probleem. Ik kan niet meedoen met volleybal of basketbal. Dus die punten liggen enorm laag.'

Wonder boven wonder heeft Simone nog maar één keer een nagel gebroken. 'Ik moest over een hek springen en toen brak de nagel van mijn middelvinger. Ik begon te huilen, maar gelukkig had ik mijn nagellijm bij me.'

Sindsdien neemt Simone haar magische lijm overal mee. Yep, die tube is een echte life saver voor haar. 

Teennagels 

De nagels van Simone gaan ondertussen de hele wereld rond. Van China tot Amerika. Velen vragen zich dan ook af hoe het met haar teennagels gesteld is. Op Facebook post ze alvast een stand van zaken. 

Lees ook: