Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Huda Beauty

Wij gaan dit weekend alvast werk maken van ons verlanglijstje!

Beautyliefhebbers, opgelet: Huda Beauty is vanaf volgende maand ook bij ons te koop

De werkweek afsluiten, doen we met fantastisch nieuws. Huda Beauty, het make-upmerk van Huda Kattan, is vanaf volgende maand namelijk ook in België te koop. Wij gaan van dit weekend dan ook gebruik maken om alvast ons verlanglijstje op te stellen. Can’t wait!


Alle beautyliefhebbers onder ons zijn momenteel waarschijnlijk nog druk bezig met hun vreugdedansje en dat is ook meer dan terecht. Het populaire make-upmerk Huda Beauty is vanaf volgende maand namelijk ook beschikbaar in België. Hier hebben wij zo lang op gewacht!

Officieel is het merk vanaf 13 oktober exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL en dit zowel online als in een aantal winkels. ‘Wij zijn super enthousiast om Huda Beauty landelijk te lanceren in heel België en Nederland bij ICI Paris XL, dé beauty retailer en marktleider van de Benelux! We zijn zo enthousiast om de Huda Beauty-magie onder een breder publiek te verspreiden en we zijn heel blij dat we zulke geweldige partners aan boord hebben die klaar staan om met ons en al onze merken mee te groeien’, aldus Huda Kattan.

huda beauty belgië

Binnen een dikke twee weken kan je de volledige make-upcollectie dus online shoppen op de website van ICI Paris XL. In vijftien geselecteerde winkels zal je ook een selectie van een aantal bestsellers kunnen terugvinden. Huda Beauty bestaat nog maar sinds 2013, maar het merk is een van de snelst groeiende cosmeticamerken en daar zit hun uitgebreide en inclusive collectie aan verzorgings- en make-upproducten alvast voor iets tussen. De producten zijn namelijk voor werkelijk iedereen toegankelijk en dat is iets wat wij alleen maar kunnen toejuichen.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '