Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

We"ll try

Hou jij je aan deze 7 goede beautyvoornemens in 2016?

Eigenijk hebben we er een hekel aan, aan goede voornemens. Vooral omdat we na een aantal van die lijstjes wel weten dat we ons er tóch niet aan kunnen houden. Maar wat als wij je beloven dat je een mooiere huid, glanzender haar en perfecte nagels zal hebben in 2016? Zet dan deze to do's op je lijstje!

In 2016... blijf ik trouw aan mijn producten.

Tuurlijk mag je verschillende dingen uittesten, maar als je eenmaal iets gevonden hebt dat goed voor je werkt, blijf er dan bij. Van altijd te switchen tussen verschillende producten, wordt je huid alleen maar onrustig en overgevoelig. Het duurt trouwens 4 weken voor een huidverzorgingsproduct zijn effect toont, hou dus zeker lang genoeg vol om te beoordelen of iets werkt voor jou (of niet).


In 2015... stop ik écht met prutsen.

We kunnen het niet genoeg zeggen: aan puistjes pulken mag echt niet. Je kan littekens krijgen, en de puistjes genezen gewoon minder snel. Een duidelijk zwart puntje of wit puistje kan niemand negeren, maar als je knijpt, doe het dan goed: vouw een tissue over je vingertoppen en duw zachtjes met je vingers in plaats van met je nagels om je huid minder te beschadigen.
 

In 2016... was ik mijn haar juist.

Of je iets fout kan doen met je haar wassen? Toch wel! Lees hier de meest voorkomende fouten bij het haar wassen.


In 2016... slaap ik never, nooit, jamais nog met mijn make-up op.

Een vale teint, pukkels en zelfs oogontstekingen: slapen met make-up mag echt niet. Zeg dat wij het gezegd hebben. Geloof je het niet? Lees dan eerst dit.


In 2016... ruim ik mijn beautytas op.

Check je beautykast en gooi alles weg dat anders ruikt dan toen je het kocht. Kan je het je niet herinneren wanneer je het kocht? Dan is het vast (te) lang geleden. Lees hier wanneer je wat weggooit.


In 2016... ga ik voor perfecte nagellak.

Een hoekje eraf? Haal je nagellak volledig weg. No. More. Chipped. Nails in 2016.


In 2016... gun ik mezelf wat extraatjes

Boek gewoon die massage of extra brushing. 

 

Lees ook:

Met deze 8 tips ziet jouw nagellak er mooier en egaler uit

5 tips om champagne te sippen zonder je lipstick te verpesten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '