https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @fashiontv_id

Yay or nay?

GESPOT op London Fashion Week: met kristallen bezette Crocs

Er vloeide al heel wat inkt over de plastic tuinklompen, maar nu we ze op de catwalk spotten tijdens London Fashion Week, lijkt de modewereld Crocs dan toch in hun hart te sluiten. Of niet? 

De Britse ontwerper Christopher Kane maakte gisteren zijn collab met het label Crocs officieel door modellen de catwalk op te sturen met aan hun voeten de plastic schoenen – ooit de meest effectieve anticonceptie genoemd – bezet met kristallen. 
 
 

Een foto die is geplaatst door ELLE UK (@elleuk) op


Na de comeback van de Birkenstocks, Teva’s en Uggs was het maar een kwestie van tijd voor de Crocs zouden infiltreren in de modewereld. Voor je de trend afschrijft: niemand minder dan Rihanna en het Belgische topmodel Hanne Gaby Odiele zijn grote fan van de comfy klompen. Ze zijn dus niet alleen geschikt voor kleine kinderen, verpleegsters en chef-koks. 
 
 

'What the f*ck is this?!'

Maar dat zal de fashionsnobs worst wezen. De show was nog niet voorbij of Kane werd op sociale media al door het slijk gehaald vanwege zijn laatste samenwerking. Reacties als ‘Ik heb Crocs nooit mooi gevonden en dat zal niet snel veranderen’ en ‘What the f*ck is this?!’ doen ons vermoeden dat we deze ‘trend’ aan ons kunnen laten voorbij gaan. Oef! 
 
 Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content