Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Laat hem wel niet rondslingeren, want door het handige penformaat is je lief er sneller mee weg dan je denkt.’

Flair Beauty testteam: Rouge Artist Lip Shadow van Dessange Paris

Webredactrice Sandie (28) werkt al vier jaar voor Flair, maar is al sinds jonge leeftijd verliefd op alles wat met make-up te maken heeft. Ook nu ze volwassen (althans, volgens haar identiteitskaart) is, is haar liefde voor all things beauty nog niet over. Vooral oogschaduwdoosjes, lippenstiften en foundations hebben een speciaal plaatsje in haar hart.


Prijs/kwaliteit:

Dit lipproduct is aan de duurdere kant, maar wel recht evenredig met de kwaliteit. Voor 29 euro krijg je een lippenstift die niet alleen mooi is, maar ook lang blijft zitten.

Textuur/geur:

De textuur is anders dan je van een lipstick gewoon bent . Zo moet je dit exemplaar niet opendraaien zoals gewoonlijk, maar moet je de sponsapplicator zachtjes in een poederachtige substantie duwen.

Gebruik:

De lippenstift is heel handig in gebruik. Eerst en vooral is de verpakking erg compact waardoor je hem makkelijk kan meenemen voor onderweg. Wanneer je de lipstick wil gebruiken, dop je de applicator in het poeder. Zo breng je de kleur aan op je lippen. De sponsapplictor eindigt in een punt waardoor je je lippen makkelijk kan omlijnen. Zelf heb ik een redelijk uitgesproken cupidoboogje, maar ik had geen moeite om deze mooi te omlijnen. Met de iets bollere kant kan je de rest van je lippen inkleuren.

Pluspunten:

  • De kleur blijft lang zitten en trekt niet in de lijntjes van je lippen. Verder overleeft hij ook een cocktail (of twee) zonder dat je een vervelende rand krijgt. Na een maaltijd moet je wel even bijstiften.
  • De lippenstift is heel makkelijk om aan te brengen en je kan de kleur ook goed opbouwen. Met één veegje heb je een iets subtieler effect, maar na een tweede of derde laagje krijg je een iets opvallendere kleur.


Minpunten:

  • Naar mijn gevoel doe je hier minder lang mee dan met een gewone lipstick. Ik moest de applicator toch drie keer opnieuw in het poeder drukken voor ik het gewenste resultaat had. Ik vrees dat hij dan ook snel op zal zijn. Jammer, want je betaalt er toch iets meer voor.
  • Als je de kans hebt, zou ik zeker een swatch maken voor je de lipstick koopt. Deze komt namelijk niet helemaal overeen met de kleur op de verpakking. Persoonlijk was ik aangenaam verrast door de kleur, maar het is wel iets om rekening mee te houden.


Een blijver?

Ik heb ondertussen al meer lipsticks dan ik ooit kan opgebruiken, maar deze krijgt wel een vaste plaats in mijn make-upcollectie. Vooral door zijn unieke kleur. Als je naar de huls kijkt, lijkt het om een rode kleur te gaan. Op mijn lippen neigt de kleur toch iets meer naar roze met een subtiel neoneffect. Heel leuk voor de zomer!

Productinfo:

De Rouge Artist Lip Shadow van Dessange Paris is een lippenstift in een praktisch penformaat. Dankzij de sponsapplicator kan je de kleur in een veeg op je lippen aanbrengen. Het resultaat zijn mooi opgemaakt lippen met een licht parelmoerachtig effect.

Verkrijgbaar bij shop.dessange.com voor € 29 of bij geselecteerde verkooppunten.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '