Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Het masker belooft een diepreinigende en verzachtende werking en dat is ook exact wat je krijgt: een zuivere, superzachte huid.'

Flair Beauty testteam: Rhassoul Marocain van WAAM

Chef lifestyle Judith (36) is een beautyaddict sinds ze op haar 14de al stiekem het Estée Lauder-serum van haar moeder gebruikte. Ze test élke mascara en foundation die de redactie bereikt en gebruikt verder nagenoeg geen make-up, maar des te meer skincareproducten. Een verhoogde hartslag wordt bij haar vastgesteld wanneer ze een steengoed budgetproduct ontdekt.


Rhassoul Marocain van WAAM: 7,5/10


Prijs/kwaliteit

Ik ontdekte dit merk bij Di!, het staat gekend om zijn oliën en kleimaskers met verschillende werkingen. Het merk is niet spotgoedkoop, maar voor zo’n pure producten hebben ze een faire prijs.

Geur/textuur

De klei is hier in poedervorm. Je moet het zelf mengen met water tot een masker. De geur is – tja – kleiachtig, niets bijzonders, eerder neutraal.

Pluspunten

Het masker droogt op op je huid en als je dan een beetje water toevoegt, krijgt het een ietwat ruwere textuur waarmee je je huid ook kan scrubben. Na de inwerktijd voelt mijn huid superzacht. Er blijft geen residu van het masker achter, zero kans op pukkels dus, wat ik met veel voedende maskers wel heb.

Minpunten

Noem me lui, maar ik begin liever metéén te smeren. Bij dit product moet je rekening houden met wat voorbereidingstijd (hoewel die al bij al niet langer dan 2 minuten duurt).

Zou ik het opnieuw kopen?

Zeker, ik ben fan!

Ik was al fan van kleimaskers: ze reinigen maar drogen je huid niet uit waardoor je het beste van twee werelden krijgt. Ik had er niet bij nagedacht dat ik het masker nog moest mengen, en heb dit gedaan terwijl ik al in bad zat. Ik heb het masker in mijn handen wat gemengd want had geen extra potje bij de hand: niet zo handig. Ook niet zo handig van mij: het potje op de rand van het bad laten staan. Resultaat: dekseltje vergeten op te draaien en het volledige poeder in mijn bad (wél een heel zacht vel achteraf!). Dus: vooraf even maskertje maken en al die troubles blijven je bespaard. Het masker belooft een diepreinigende en verzachtende werking en dat is ook exact wat je krijgt: een zuivere, superzachte huid. Je kan het ook op je haar gebruiken, om het te wassen en om je hoofdhuid te reinigen en te kalmeren, maar dat heb ik dus niet meer kunnen testen wegens leeg potje.

Rhassoul Marocain – € 8,90 – WAAM, bij Di!

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '