Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Je kan er niet alleen nagellak maar ook kleefnagels en gel-nagellak mee verwijderen.'

Flair Beauty testteam: Nagellakremoverzakjes van Elegant Touch

Beautyvlogger Charlotte (25) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.


Nagellakremoverzakjes van Elegant Touch: 8/10


Prijs/kwaliteit 

Voor tien euro heb je 100 zakjes en kan je dus tien keer de nagellak verwijderen van de nagels van beide handen. Vergelijkbaar met andere removerproducten vind ik dat een heel eerlijke prijs.

Textuur/geur 

Je gebruikt één zakje per vinger, binnenin zit een doekje dat doordrenkt is door aceton. De geur is veel aangenamer dan ik gewoon ben van nagellakremovers. Zoals de verpakking belooft laat het product een perzikachtige geur na.

Pluspunten

Het verwijdert je nagellak op een snelle en schone manier. Ik liet de zakjes per twee inwerken op mijn nagels en kon terwijl gewoon verder werken, handig! Een product dat me tijd bespaart heeft bij mij altijd een streepje voor. Het laat geen pluisjes achter zoals een wattenschijfje in combinatie met een remover wel vaak doet. Bovendien kan je er niet alleen nagellak maar ook kleefnagels en gel-nagellak mee verwijderen.

Minpunten 

Hoewel de zakjes erg handig zijn om overal mee te nemen, is dit systeem niet erg ecologisch en creëert het meer afval dan bijvoorbeeld een herbruikbaar removerpotje.

Zou ik het opnieuw kopen? 

Jep, dat ben ik zeker van plan.

Je scheurt de bovenkant van het zakje af, stopt je vingertop erin en kleeft het vast rond je nagel. Hoewel er op de gebruiksaanwijzing staat dat je het zakje zo’n 15 minuten rond je vinger moet laten was er na 10 minuten al niks meer op mijn nagel te bespeuren. Blijft er toch nog een beetje nagellak op je nagel hangen, dan kan je met het doekje dat in het zakje zit makkelijk alles verwijderen.

Soak ‘m Off! – € 10,20 – Elegant Touch, verkrijgbaar bij Di.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '