Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'De kleur bleef zo perfect op z’n plaats dat ik na een kwartier oprecht vergeten was dat ik lipstick droeg.'

Flair Beauty testteam: Metallic Foil liquid lipstick van Maybelline

Beautyvlogger Charlotte (25) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.


Metallic Foil Liquid Lipstick van Maybelline: 7,5/10


Prijs/kwaliteit

Voor een langhoudende liquid lipstick is dit in mijn ogen een koopje.

Textuur/geur

Het product heeft geen opvallende geur. Het heeft een vloeibare textuur die kleine glinsterende deeltjes bevat die voor het metallic effect zorgen.

Pluspunten

De finish van dit product is echt wel zo metallic als je kan verwachten van een lipstick. Hij droogt mat op, maar blijft een glinsterend effect houden. Het grote pluspunt is dat hij met gemak de hele dag blijft zitten, zelfs nadat ik van een pasta smulde en enkele glazen wijn dronk (het was weekend, oké?). De kleur bleef zo perfect op z’n plaats dat ik na een kwartier oprecht vergeten was dat ik lipstick droeg.

Minpunten

Als je eerder van creamy lipsticks houdt, wordt dit voor jou geen hoogvlieger. Hij voelt erg droog aan, maar heeft mijn lippen zeker niet beschadigd. Vooral aan de droge finish moest ik in het begin erg wennen.

Zou ik het product opnieuw kopen?

Nee, omdat dit exemplaar lang meegaat en ik voor dagelijks gebruik toch liever iets met een natuurlijkere finish draag.

Wat Maybelline beweert, klopt: één enkel laagje van deze lipstick is genoeg om een opvallend metallic effect te verkrijgen. Zodra je het product hebt aangebracht op je lippen, droogt het meteen op tot een matte finish, maar blijft het toch het glinsterende effect behouden. Dat in combinatie met de oudroze kleur heeft me overtuigd. Ik zou dit product met geen enkele andere lipstick kunnen vergelijken. Mission accomplished, Maybelline!

Color Sensational Metallic Foil in ‘Luna’ – € 7,99 – Maybelline, Kruidvat en Di.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '