Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Als je op zoek bent naar iets speciaals voor een feestje dan zou ik hem zeker aanschaffen.'

Flair Beauty testteam: Matte Me Metallic van Sleek

Webredactrice Sandie (26) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet meer zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


 

Matte Me Metallic van Sleek: 7/10


Prijs/kwaliteit

In een vorige review konden jullie lezen dat ik erg tevreden was over de Matte Me Gloss van Sleek en daarom besloot ik ook een keertje de metallic-variant te proberen. Want budgettoppers heb je nooit genoeg, toch?

Geur/textuur

Tijdens het aanbrengen krijg ik een satijnachtig gevoel op m’n lippen, maar het resultaat is – net zoals bij de Matte Me Gloss – mat. Alleen krijg je er hier als extraatje een metallic finish bij.

Pluspunten

Ook hier blijft de kleur urenlang mooi zitten en voelen je lippen niet uitgedroogd aan. Als je fan bent van de Matte Me Gloss van Sleek dan zou ik je deze versie ook zeker aanbevelen.

Minpunten

Ik heb de indruk dat de kleur iets minder dekkend is dan bij de originele versie. Toch had ik na een tweede laagje een mooie en intense kleur op mijn lippen.

Zou ik het opnieuw kopen?

Het is geen kleur die ik elke dag zou dragen, maar tijdens de eindejaarsperiode mag het af en toe iets meer zijn. Als je op zoek bent naar iets speciaals voor een feestje dan zou ik hem zeker aanschaffen.

Sleek Matte Me Metallic – € 7,49 – bij Boozyshop.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '