Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Deze wattenschijfjes bevatten al een lotion die je activeert met water, je hebt dus geen make-up remover meer nodig. Handig!'

Flair Beauty Testteam: Makeup Remover Wipes van Adephar

Charlotte (28), beautyvlogger, volgt de ‘anciens’ onder de beauty-YouTubers al sinds hun beginjaren en ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar hun tutorials te kijken. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en maakt er haar missie van om de foundation te vinden die onzichtbaar is en haar toch de perfecte glow geeft. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Makeup Remover Wipes van Adephar: 9/10


Prijs/kwaliteit

Voor 40 wattenschijfjes betaal je 6,99 euro. Dat vind ik een heel correcte prijs, als je weet dat je hierbij geen make-up remover of micellair water meer nodig hebt.

Geur

Het product dat in de wattenschijfjes zit ruikt heerlijk! Het heeft een zachte, bloemige geur die mij ’s avonds meteen een goed gevoel geeft.

Gebruik

Deze wattenschijfjes bevatten al product om make-up te verwijderen, je moet ze enkel bevochtigen om het product te activeren. De gestreepte kant van het watje bevochtig je voor gebruik met wat water. Doe dit best voorzichtig met je hand, want als je het onder de kraan houdt en uitwringt ben je al een deel van de lotion kwijt die erin zit. Eens het wattenschijfje bevochtigd is leg je het even op je ogen of je gelaat en vervolgens kan je je make-up verwijderen. Je hoeft je gelaat niet na te spoelen, want de watjes bevatten ook hydraterende ingrediënten. Mijn huid voelt na het reinigen inderdaad zacht en soepel aan en trekt niet.

Pluspunten

  • Wat een fantastische uitvinding! Deze wattenschijfjes zijn zo handig om mee te nemen op vakantie. Ze kunnen niet uitdrogen zoals ontschminkingsdoekjes en ze zijn veel milder voor je huid.
  • Je bespaart plaats in je toilettasje of badkamerkast want je hebt geen make-up remover meer nodig.
  • Ze verwijderen mijn oogmake-up net zo vlotjes als micellair water op een wattenschijfje.
  • Het product dat in de watjes zit is geschikt voor gevoelige huidjes.


Minpunten

  • Het is niet de meest ecologische manier om je make-up te verwijderen. Als je minder afval wil creëren in de badkamer ben je nog altijd beter af met herbruikbare wattenschijfjes. Anderzijds gebruik je in dit geval geen make-up remover, dus dat is ook alweer een flesje minder in de vuilnisbak.


Een blijver?

De kans is groot dat ik deze opnieuw koop, alleen al om mee te nemen op vakantie.

Productinfo

Makeup Remover Wipes – € 6,99 (40 stuks) – Adephar, in de apotheek.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '