Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Het is een leuke verpakking (cadeautip!) en het is een kleur die geschikt is voor iedere dag.'

Flair Beauty testteam: Lip Kit uit de Arctic Holiday-collectie van Kiko

Webredactrice Sandie (26) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet meer zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


Lip Kit uit de Arctic Holiday-collectie van Kiko: 8/10


Prijs/kwaliteit

€ 14,95 voor een lippenstift en een bijpassend lippotlood is echt een koopje.

Textuur/geur

De producten hebben geen opvallende geur. De textuur van zowel de lippenstift als het lippotlood is redelijk romig, waardoor je ze makkelijk kan aanbrengen en ze je lippen niet uitdrogen.

Pluspunten

Leuk dat je zowel een lipstick als een -potlood krijgt. Zo hoef je niet meer op zoek te gaan naar een liner in dezelfde tint én blijft de kleur veel langer op je lippen.

Minpunten

De kleur van het lippotlood is iets donkerder dan de lippenstift. Druk daarom bij het aanbrengen niet te hard door, als je geen te opvallende liplijn wil.

Zou ik het product opnieuw kopen?

Ja. Ik was aangenaam verrast toen ik de Lip Kit zag. Het is een leuke verpakking (cadeautip!) en het is een kleur die geschikt is voor iedere dag. De lippenstift en het lippotlood zijn iets donkerder dan mijn eigen lipkleur, en zeker voor in de winter vind ik hem erg mooi staan.

Lip Kit uit de Arctic Holiday-collectie – € 14,95 – Kiko.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '