Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Voor wie last heeft van donkere kringen en gezwollen walletjes én genoeg discipline heeft om dit elke dag te doen, is dit echt een aanrader.'

Flair Beauty testteam: Iris Illuminating Eye Massager van Foreo

Chef lifestyle Judith (36) is een beautyaddict sinds ze op haar 14de stiekem het Estée Lauder-serum van haar moeder gebruikte. Ze test élke mascara en foundation die de redactie bereikt en gebruikt verder nagenoeg geen make-up, maar des te meer skincareproducten. Een verhoogde hartslag wordt bij haar vastgesteld wanneer ze een steengoed budgetproduct ontdekt.


Iris Illuminating Eye Massager van Foreo: 8,5/10


Prijs/kwaliteit

Toegegeven, dit is best een duur gadget. Maar als je het effect vergelijkt met sommige (te) dure oogcrèmes die ik al testte, is deze toch méér zijn geld waard dan die potjes.

Geur/textuur

Hij is gemaakt uit zachte siliconen, dus voelt heel zacht en glad aan op je huid. 

Pluspunten

  • Het duurt maar één minuutje om beide ogen te behandelen.
  • Het effect is na enkele weken echt zichtbaar. Ik heb hem de eerste week enkel op één oog getest en ik merkte duidelijk dat de huid onder dat oog minder donker was én minder gezwollen, wat meer is wat ik van het effect van veel oogcrèmes kan zeggen.


Minpunten

  • De prijs. Maar hij gaat wél jaren mee.
  • De eerste keer had ik te veel oogcrème aangebracht voor ik de Foreo Iris testte. Ik had eerst de zone onder mijn ogen behandeld, daarna de huid erboven. De oogcrème die daardoor op mijn oogleden was gekomen, zorgde ervoor dat ik ’s morgens opstond met gewollen oogleden. Het is dus wel belangrijk dat je eerst checkt of je jouw oogcrème ook op je oogleden mag gebruiken. Of je brengt je crème aan na de massage. 


Zou ik het opnieuw kopen?

Dat gaat niet nodig zijn, het toestel komt met 2 jaar fabrieksgarantie en 10 jaar kwaliteitsgarantie.

Ik was al fan van de Foreo Luna, hun apparaatje om je gezicht mee te reinigen. Nóg een apparaat toevoegen aan mijn beautyroutine? Dan moet het al een heel goede werking hebben. Na een paar dagen ben ik overtuigd: mijn oogcontour is echt gladder en minder donker! Afgezien van het eerste gebruik, waar ik gezwollen oogleden aan overhield (Oeps! Gelukkig was het weekend en hoefde ik nergens naartoe), ben ik echt wel tevreden. Ik gebruik hem nu al trouw enkele weken elke dag, en vraag me wel af of ik dat ga blijven volhouden, ook al is het maar één minuutje per dag. Ik leg hem nu op het salontafeltje (moest wel even de vreemde blik van mijn man negeren) en gebruik hem voor de tv. Voor wie last heeft van donkere kringen en gezwollen walletjes én genoeg discipline heeft om dit elke dag te doen, is dit echt een aanrader.

Iris Eye Massager – € 139 – Foreo, o.a. via Parfuma.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '