Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Cherry My Cheri Eyeshadow Palette van L’Oréal Paris

Flair Beauty testteam: Cherry My Cheri Eyeshadow Palette van L’Oréal Paris

'Dit is het ideale palet om mee te nemen op vakantie, want je kan er oneindig veel verschillende ooglooks mee creëren.'

Beautyvlogger Charlotte (26) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.

Cherry My Cheri Eyeshadow Palette van L’Oréal Paris: 8,5/10

Prijs/kwaliteit

€ 20,99 is niet weinig naar de normen van L’Oréal Paris, maar je krijgt er wel 16 oogschaduwtinten voor. Een eerlijke prijs, vind ik.

Textuur/geur

De oogschaduw is erg fijn van textuur en bevat veel pigment. Heerlijk detail: het paletje ruikt naar perzik!

Pluspunten

Het palet biedt in mijn ogen echt de perfecte kleurenmix voor deze tijd van het jaar. Ik ben dol op oranje, rood en kopertinten, dus ik werd hier spontaan vrolijk van. De kleuren komen bijzonder sterk over op de huid en de metallics bevatten niet te veel glitter. Ze zorgen voor die perfecte metallic glans. Veel oogschaduwpaletjes die je bij de drogist koopt, bevatten te veel glittertinten en te weinig matte kleuren, maar in dit palet zitten 6 neutrale matte tinten die perfect aanleunen bij de metallics. Dit is het ideale palet om mee te nemen op vakantie, want je kan er oneindig veel verschillende ooglooks mee creëren.

Minpunten

De twee donkerste bruine tinten zijn iets moeilijker uit te blenden omdat ze zo veel pigment bevatten, maar door met een los penseel heen en weer te bewegen kan je de randjes wel goed vervagen. Ik ondervond dat het metallic effect doorheen de dag wel lichtjes afnam, vooral bij de lichtere tinten. Ik raad aan om je ooglook af te werken met een setting spray. Zo ben je zeker dat de oogschaduw de hele dag mooi blijft zitten.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik kan hier wel even mee verder, maar ik raad al m’n vriendinnen aan om het in huis te halen.

Ik heb blauwe ogen en ben dus dol op oranje en bessenrode tinten die mijn ogen extra goed doen uitkomen. Ik betrap mezelf erop dat ik elke dag naar dit paletje grijp omdat je er verschillende richtingen mee uit kan. Ik gebruik de matte lichtbruine kleur over mijn volledige ooglid, breng een oranjetint aan in de vouw van mijn oog en dep dan een van de lichtere metallic tinten op mijn bewegend ooglid. Dat is op dit moment mijn favoriete lentelook.

Cherry My Cheri Eyeshadow Mega Palette – € 20,99 – L’Oréal Paris, vanaf juni verkrijgbaar bij Di.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.