Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Werkt dit beautyproduct zoals het moet? De beautyredactrices van Flair testen het uit!

Flair Beauty testteam: Hyséac Pâte SOS Uriage

Chef lifestyle Judith (36) is beautyaddict sinds ze op haar veertiende al stiekem het Estée Lauder-serum van haar moeder gebruikte. Test élke mascara en foundation die de redactie bereikt, gebruikt verder nagenoeg geen make-up, maar des te meer skincare-producten. Een verhoogde hartslag wordt bij haar vastgesteld wanneer ze een steengoed budgetproduct ontdekt.


Hyséac Pâte SOS Uriage: 9/10


Prijs-kwaliteit

Je hebt zo weinig nodig dat ik dit potje op een heel jaar zelfs niet leeg krijg. Héél goedkoop dus voor zo’n werkzaam product.

Geur/textuur

Een heel dikke groen-witte pasta met neutrale geur die wat kleverig aanvoelt. Niets om je hele gezicht mee in te smeren dus, maar werkt perfect lokaal (waar hij ook voor bedoeld is).

Pluspunten

Hij werkt! Zowel op zwarte puntjes, puistjes als onderhuidse bultjes.

Minpunten

Het uitzicht wanneer je hem net gesmeerd hebt. Je hebt echt witte stippen op je gezicht, dus dit is echt een avondproduct.

Zou ik het opnieuw kopen?

Absoluut, hoewel ik met dit potje zo lang ga toekomen dat dat niet meteen aan de orde zal zijn.

Ik ben fan van producten die puistjes lokaal aanpakken. Ik smeer liefst geen antiacneproducten op mijn volledige gezicht, daar wordt mijn huid droog van. Deze pasta breng je ’s avonds aan op een puistje en ’s morgens is het in een stadium waarop je normaal dagen moet wachten. Het product kort de levensduur van die kleine fuckers dus écht flink in. Eén tip: smeer het net voor je gaat slapen, want het ziet er niet uit. Mijn kinderen vonden de witte stippen op mijn gezicht hi-la-risch en ook mijn man keek maar bedenkelijk. Whatever, ik had ’s morgens een pukkel minder, dus dat houdt mij niet tegen om het nog te gebruiken.

Hyséac Pâte SOS – € 9 – Uriage, apotheek.

Lees meer beauty reviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '