Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Je kan het product makkelijk doseren, waardoor je zelf kunt bepalen of je gaat voor op-en-top glamour of subtiel en naturel.'

Flair Beauty testteam: Glow Drops Highlighting Fluid van L’Oréal

Elisabeth is beautyredactrice bij Flair, zweert bij gitzwarte eyeliner, smeert elke dag een vitamine C-product en is verslaafd aan exfoliërende maskertjes.


Glow Drops Highlighting Fluid van L’Oréal: 8/10


Prijs/kwaliteit

€ 14,99 voor 15 ml.

Textuur/geur

De vloeibare highlighter zit in een glazen flacon en breng je met een pipetje aan op je huid. Wil je slechts lokaal highlighten, alleen op je jukbeenderen bijvoorbeeld, dan heb je maar een fractie van een druppeltje nodig. Het product is een tikje olieachtig en smeert heel makkelijk uit. Ik ruik geen specifiek parfum.

Pluspunten

Higlighters in poedervorm liggen meer óp je huid, waardoor ze snel onnatuurlijk ogen. Een vloeibare highlighter zoals deze versmelt met je huid, waardoor het effect veel natureller overkomt. Je hebt heel weinig product nodig voor een natuurlijke, gezonde gloed.

Minpunten

Door de olieachtige textuur kan ik de highlighter niet op mijn oogleden aanbrengen, want dat zorgt bij mij voor irritatie. Ik zou hem om dezelfde reden ook eerder aanraden voor mensen met een normale tot droge huid en niet voor mensen met een vette huid. Verder geen klachten, dit is echt een fijn product voor de feestdagen.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja.

Een aanrader voor tijdens de feesten of gewoon voor elke dag. Je kan het product makkelijk doseren, waardoor je zelf kan bepalen of je gaat voor op-en-top glamour of subtiel en naturel.

Glow Drops Highlighting Fluid – €14,99 – L’Oréal, drogist.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '