Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Je betaalt € 0,99 voor twee maskertjes en je krijgt - zoals de verpakking het zegt - een verfrissend effect. Zeker geen slechte aankoop.'

Flair Beauty testteam: Fruity Cocktail Masker van Kruidvat

Webredactrice Sandie (26) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet meer zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


Fruity Cocktail Masker van Kruidvat: 7/10


Prijs/kwaliteit

Je betaalt € 0,99 voor twee maskertjes en je krijgt – zoals de verpakking het zegt – een verfrissend effect. Zeker geen slechte aankoop.

Geur/textuur

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft het maskertje een fruitige geur. Het bevat een mix van granaatappel, cranberry en bosbessen, maar de geur is zeker niet overheersend. Verder laat het masker zich makkelijk uitsmeren over je huid.

Pluspunten

Terwijl het masker op ligt en na de inwerktijd voelt je huid superfris aan, een aangename verrassing. Verder kan je het maskertje er makkelijk aftrekken en voelt je huid na gebruik zacht aan. Mochten er nog enkele restjes achtergebleven zijn, dan kan je die afspoelen met lauwwarm water.

Minpunten

Tijdens het smeren beginnen mijn ogen een beetje te pikken. Ik heb mijn oogcontour – zoals op de verpakking staat – vermeden, maar toch iets om extra op te letten.

Zou ik het opnieuw kopen?

Niet per se. Het masker heeft een leuke verpakking en doet zijn werk goed, maar een vaste plaats in mijn skincareroutine krijg het niet. Door de kleurrijke aanblik is het wel een leuk cadeautje!

Fruity Cocktail Masker – € 0,99 – bij Kruidvat.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '