Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Lipikar Body Milk van La Roche-Posay

Flair Beauty testteam: Lipikar Body Milk van La Roche-Posay

'Eerlijk, de huid op mijn benen heeft nog nooit zo zacht aangevoeld.'

Beautyvlogger Charlotte (25) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.

Lipikar Body Milk van La Roche-Posay: 9,5/10

Prijs/kwaliteit

Je betaalt wat meer dan voor een bodylotion uit de supermarkt. Maar als je weet dat dit een product is dat ook door dermatologen wordt aangeraden, betaal ik met plezier € 17,95 voor zachte benen in de winter.

Textuur

De textuur die je verwacht van een bodymilk: niet te dik, niet te lopend. Wat ik vooral heerlijk vind, is dat de lotion bijzonder makkelijk uitsmeert. Bijna elke extra voedende body lotion die ik uittest, laat een wit laagje na op mijn huid dat moeilijk in te masseren is. Deze niet, hij versmelt meteen met mijn huid. Hij bevat – zoals je kan verwachten van een product uit de apotheek – geen parfum.

Pluspunten

Eerlijk, de huid op mijn benen heeft nog nooit zo zacht aangevoeld. Als je in de winter last hebt van een droge huid, haal deze dan nu in huis. Je voelt gewoon dat dit product mede is ontwikkeld door dermatologen en echt is bedoeld om een extreem droge huid te voeden. Er bestaan lichaamsoliën die mijn huid ook de extra verzorging geven die ze tijdens de winter nodig heeft, maar die laten vaak een vet laagje achter en lossen de droogheid maar tijdelijk op. Deze Body Milk trekt onmiddellijk in, na een uurtje voelt mijn huid niet meer ‘ingesmeerd’ aan en ze blijft toch de hele dag soepel aanvoelen.

Minpunten

Kan ik eigenlijk niet bedenken. Het enige wat ik me beklaag, is dat ik hem niet eerder heb ontdekt.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ongetwijfeld. Deze krijgt een vaste plaats in mijn badkamer.

De huid op mijn benen is rond deze tijd van het jaar gewoonlijk vergelijkbaar met een uitgedroogd woestijnlandschap. Zie je het beeld voor je? Oké. Mijn nieuwsgierigheid was dus groot toen deze Lipikar Body Milk op mijn bureau terechtkwam. Volgens het persbericht hydrateert hij je huid gedurende 48u lang. Velen beloven het maar weinigen maken het waar, dus ik testte hem meteen uit.

De Lipikar-lijn was me al bekend, ik probeerde er eerder al op aanraden van een dermatoloog een product van uit om van die vervelende bobbeltjes op mijn bovenarmen af te raken. Tot mijn grote vreugde verhelpt de Lipikar Body Milk niet alleen dat probleem (yay!), hij doet ook effectief wat hij belooft en houdt mijn huid heel lang soepel en gehydrateerd. Of het nu echt 48 u is durf ik niet te zeggen, ik douch me meestal voor die tijd om is, maar als ik hem ’s morgens na het douchen aanbreng en in de loop van de dag nadien mijn benen check, voelt de huid nog steeds niet droog. Indrukwekkend!

Lipikar Body Milk – € 17,95 (200 ml) – La Roche-Posay, bij de apotheek.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.