Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Het is gemakkelijk in gebruik (elke avond aan je wimperaanzet aanbrengen) en je ziet opvallend snel resultaat, al na zo’n twee weken.'

Flair Beauty testteam: Eyelash Activating Serum van M2Beauté

Chef lifestyle Judith (36) is een beautyaddict sinds ze op haar 14de al stiekem het Estée Lauder-serum van haar moeder gebruikte. Ze test élke mascara en foundation die de redactie bereikt en gebruikt verder nagenoeg geen make-up, maar des te meer skincareproducten. Een verhoogde hartslag wordt bij haar vastgesteld wanneer ze een steengoed budgetproduct ontdekt.


Eyelash Activating Serum van M2Beauté: 9/10


Prijs/kwaliteit

Het lijkt een heel duur product, maar als je het vergelijkt met andere wimperserums, bevat deze met zijn 5 ml beduidend meer dan de concurrentie. Een tube Revitalash bevat bijvoorbeeld slechts 2 tot 3,5 ml aan product. De concurrent van Kruidvat doet het wel beter op prijsvlak met zijn € 9,99. Die heb ik nog niet getest, dus ik kan niet vergelijken met dit exemplaar.

Geur/textuur

Zero geur te bespeuren. De textuur houdt het midden tussen water en gel.

Pluspunten

Het product doet wat het belooft, en snel ook. Klinkt logisch, maar ik heb al genoeg wimperproducten getest om vast te kunnen stellen dat dat niet altijd het geval is. Het serum is gemakkelijk in gebruik (elke avond aan je wimperaanzet aanbrengen) en je ziet opvallend snel resultaat, namelijk al na zo’n twee weken.

Minpunten

De eerste dagen irriteert het serum mijn ogen, maar daarna lijken ze eraan gewend. Het grootste nadeel ervaar ik wanneer mijn tube leeg is; het effect bouwt immers snel weer af. Je moet het serum dus óf blijvend gebruiken óf geregeld als kuur inlassen om het effect te behouden.

Zou ik het opnieuw kopen?

Zeker. Ik ben nu gewend aan die volle, lange wimpers, en omdat het effect snel afneemt als je met het serum stopt, moet ik het wel opnieuw inslaan.

Ik had ooit wimperextensions, maar kon daar maar niet aan wennen. Begrijp me niet verkeerd: het resultaat was prachtig. Naturelle, volle, lange wimpers... Het was zalig om geen mascara meer te hoeven opbrengen. Alleen, aan het gevoel van iets ‘neps’ op mijn ogen – dat vooral tussen mijn oren zat – kon ik maar niet wennen. Dit serum is ideaal daarvoor, want het doet je wimpers groeien en zorgt ervoor dat ze minder snel uitvallen, zodat ze ook mooi vol zijn. Dat in combinatie met mascara zorgt voor een even spectaculair effect als wimperextensions. Nadat de tube op was, voelde ik me wel teleurgesteld, want ik had – noem me naïef – eigenlijk gehoopt dat er een blijvend effect zou zijn, maar daarvoor heb je dus een nieuwe tube nodig. Het merk heeft ook een product voor wenkbrauwen, en daar ben ik heel benieuwd naar!

Eyelash Activating Serum van M2Beauté – de prijs varieert heel sterk van site tot site (prijzen van € 80 tot € 120) en je vindt vaak promoties op dit product.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '