Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Na het afspoelen van de scrub blijft er nog een laagje op je huid liggen die heerlijk zacht aanvoelt.'

Flair Beauty testteam: Energizing Talasso Scrub van Collistar

Eva (24) komt de deur niet uit zonder een laagje mascara. Naast een grote obsessie voor fashion & beauty heeft deze Russische ook een liefde voor rode lipstick, die bijna even sterk is als haar girl crush op Victoria Beckham.


Energizing Talasso-Scrub van Collistar: 9/10


Prijs/kwaliteit

€ 50 is redelijk duur voor een scrub, maar met 700 g krijg je wel een enorme pot met veel product. Bovendien bevat hij zuivere essentiële oliën.

Textuur/geur

De textuur is een mix van korrelig en vet, zoals je zou verwachten van een scrub met verschillende oliën. De korrels hebben een verschillende grootte omdat het een mix is van 90 soorten zeezout. Ik was aangenaam verrast door de frisse geur; hij doet mij denken aan de zee en geeft een ontspannend gevoel.

Pluspunten

Ik vind het een topproduct! De korrels exfoliëren grondig terwijl mijn huid zacht aanvoelt dankzij de aromatische oliën. De geur is trouwens een extra pluspunt omdat het een echt wellnessmoment creëert.

Minpunten

Het enige minpuntje vind ik de grootte van de pot, waardoor hij moeilijk mee te nemen is op reis.

Zou ik het opnieuw kopen?

Dat zal niet meteen nodig zijn, omdat de grote hoeveelheid heel lang meegaat.

Voor je de scrub aanbrengt, moet je hem eerst goed mengen omdat de oliën boven het zeezout drijven wanneer het te lang blijft staan. Collistar levert hiervoor een handig spateltje mee in de verpakking. Terwijl je de scrub over het lichaam masseert, verspreidt de frisse geur zich en waan je je heel even in een spa. Na het afspoelen van de korrels blijft er nog een laagje op je huid liggen die heerlijk zacht aanvoelt.

Energizing Talasso Scrub – € 50,00 – Collistar, bij Ici Paris XL. 

 

 

Lees meer beautyreviews: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '