Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik kan niet meer zonder.'

Flair Beauty testteam: De-Slick Complexion Primer van Urban Decay

Eva (24) komt de deur niet uit zonder een laagje mascara. Naast een grote obsessie voor fashion & beauty heeft deze Russische ook een liefde voor rode lipstick, die bijna even sterk is als haar girl crush op Victoria Beckham.


De-Slick Complexion Primer van Urban Decay: 9,5/10


Prijs/kwaliteit

Het is een duur product, maar aangezien ik niet meer zonder kan, is deze primer zijn prijs meer dan waard!

Textuur/geur

De-Slick is een nudekleurige primer die je niet ziet op de huid. Hij wordt heel snel opgenomen door de huid, dus zorg dat je op tijd alles verdeelt over je gezicht. De geur is onopvallend.

Pluspunten

De primer houdt al je make-up heel netjes op zijn plaats. Hij is doorzichtig, wat een must is voor mijn bleke huid.

Minpunten

Omdat hij snel opdroogt, krijg je in de kleine tuit van het pompje steeds een aangekoekt stukje. Dit moet eerst naar buiten geduwd worden voor je een nieuwe applicatie kan aanbrengen, wat een beetje verspilling van het product is.

Zou ik het opnieuw kopen?

Absoluut! Ik heb al jaren een haat-liefderelatie met mijn gemengde huid en deze primer maakt het leven een stuk aangenamer. Vooral mijn glimmende T-zone is een probleem, maar De-Slick slaagt erin om deze voor enkele uren te temmen.

Urenlang kan ik zorgeloos genieten van mijn dag, zonder me druk te hoeven maken over een glimmende T-zone. Naar het einde van de avond toe werk ik het wel bij, maar dat kan gemakkelijk over mijn make-up. Hiervoor is de doorzichtige formule heel handig!

Urban Decay De-Slick Complexion Primer – € 33,90 – Urban Decay, bij ICI Paris XL.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '