Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Wanneer je het op je huid legt, ontstaan er geleidelijk aan allemaal 3D-microbelletjes.'

Flair Beauty testteam: Bubblesheet Cleansing Mask van Glamglow

Webredactrice Sandie (27) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


Bubblesheet Cleansing Mask van Glamglow: 9/10


Prijs/kwaliteit

Voor het masker betaal je € 8,90, wat aan de duurdere kant is, want je kan het maar één keer gebruiken. Na het product uitgeprobeerd te hebben, ben ik er wel van overtuigd dat het zijn geld waard is.

Geur/textuur

Wanneer ik de verpakking open, merk ik een subtiele geur op, maar deze was zeker niet overheersend. Het masker zelf is doordrenkt met product en wanneer ik het op mijn gezicht leg, ervaar ik een instant verfrissend gevoel.

Pluspunten

Het masker bevat onder andere groene thee en houtskool, waardoor je huid niet alleen grondig gezuiverd maar ook ontgift wordt. Wanneer je het op je huid legt, ontstaan er geleidelijk aan allemaal 3D-microbelletjes. Deze geven extra zuurstof vrij en helpen om je make-up te verwijderen. Na drie minuten kan je het sheetmask van je gezicht nemen en het overtollige product kan je nu nog verder insmeren voor een extra reiniging.

Minpunten

Het is een beetje gepruts – voor mij althans – om het sheetmasker open te vouwen, maar dat is maar een klein detail. Mocht de prijs van het masker lager liggen, zou ik het ook wel vaker gebruiken. Nu beperk ik het tot een keer per maand.

Zou ik het opnieuw kopen?

Sowieso. Het is een van de fijnste gezichtsmaskers die ik de afgelopen maanden geprobeerd heb. Na gebruik had mijn huid echt een gezonde gloed en heb ik een paar minuutjes voor de spiegel gestaan om het effect volledig op te nemen.

Bubblesheet Cleansing Mask – € 8,90 per stuk – Glamglow, bij ICI PARIS XL.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '