Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Dat zo’n goedkoop supermarktproduct zo’n goed effect heeft (hetzelfde dan mijn dure conditioner van de kapper!), had ik niet durven hopen.'

Flair Beauty testteam: Brilliant Shine Conditioner van Albert Heijn

Chef lifestyle Judith (36) is een beautyaddict sinds ze op haar 14de stiekem het Estée Lauder-serum van haar moeder gebruikte. Ze test élke mascara en foundation die de redactie bereikt en gebruikt verder nagenoeg geen make-up, maar des te meer skincareproducten. Een verhoogde hartslag wordt bij haar vastgesteld wanneer ze een steengoed budgetproduct ontdekt.


Brilliant Shine Conditioner van Albert Heijn: 8,5/10


Prijs/kwaliteit

Zeer correct.

Geur/textuur

De geur is subtiel en neutraal. Niet te bloemig of snoepjesachtig, dat vind ik ook niet fijn in een haarproduct.

Pluspunten

  • De prijs: ik ben het nog eens gaan checken op mijn kassaticket omdat ik niet kon geloven dat hij maar iets meer dan een euro kost.
  • Het effect: hij werkt enorm ontwarrend en geeft écht veel glans.


Minpunten

Geen gevonden!

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja, sowieso! Ik wissel zelf graag af en test graag dingen uit, maar voor de 3 mannen in huis is dit een blijver.

Ik kocht deze toen ik mijn conditioner tijdens een weekend in Nederland vergeten was. Omdat de lokken van mijn langharige zoontjes zo knopen, kan ik hun haar echt niet wassen zonder daarna conditioner te gebruiken, want kammen is dan echt een groot drama. Deze conditioner werkt opvallend goed tegen klitten. Al na een half minuutje inwerken kan je hem afspoelen en is je haar superzacht, glad en glanzend, zonder het te verzwaren. Dat zo’n goedkoop supermarktproduct zo’n goed effect heeft (hetzelfde als mijn dure conditioner van de kapper!), had ik niet durven hopen.

Brilliant Shine Conditioner – € 1,19 – Albert Heijn.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '