Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Deze heerlijk geurende lotion dringt snel in en loodst m’n poezelig zachte handen door de barre winter.'

Flair Beauty testteam: Atlantic Kelp and Magnesium Energising Hand Lotion van Ren

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – elke dag een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.


Atlantic Kelp and Magnesium Energising Hand Lotion van Ren: 9/10


Prijs/kwaliteit

26 euro is best prijzig voor een product dat je dagelijks (of zelfs meerdere keren per dag) gebruikt, maar 300 ml gaat lang mee én je hebt er steeds maar een pompje per beurt van nodig.

Geur/textuur

De geur doet me denken aan citroengras en katapulteert me meteen terug naar Bali, waar ik drie jaar geleden op vakantie ging. Heerlijk! De textuur is romig, maar niet te rijk.

Pluspunten

Een goede handcrème vinden is geen sinecure. Is hij te rijk, dan smeert hij niet goed uit en is hij te vloeibaar, dan hydrateert hij niet genoeg. Dit product vond de gulden middenweg: hij dringt snel in en je handen ruiken ook nog eens heel lekker. Het kan in m’n hoofd zitten, maar ik heb de indruk dat de geur van de crème me kalmeert, waardoor ik wanneer ik hem ’s avonds smeer, sneller in slaap lijk te vallen. Win-win! 

Minpunten

Het enige jammere aan deze handlotion is dat de verpakking erg groot is, waardoor hij niet in m’n reiskoffer of handtas past. Een exemplaar in reisformaat zou bijzonder handig zijn, zodat ik m’n nieuwe favoriete handcrème steeds bij de hand heb. Verder staat zo’n grote flacon wél leuk op het keukenaanrecht of bureau.

Zou ik het opnieuw kopen?

Zonder twijfel.

Bij Lakstore in Antwerpen kreeg ik de goede raad niet alleen m’n nagels te verzorgen, maar ook m’n handen. Sindsdien verwen ik m’n handen wekelijks met een scrub en smeer ik ze elke avond voor ik ga slapen in met handcrème. Deze heerlijk geurende lotion dringt snel in en loodst m’n poezelig zachte handen door de barre winter. Nu nog een reisformaat op de markt brengen en Ren is écht goed bezig.

Atlantic Kelp and Magnesium Energising Hand Lotion – Ren – € 26, te koop bij cosmeticary.com.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '