Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Het gegeven van een haarmasker dat je gewoon op je hoofd zet en waarvan je je dan niets meer moet aantrekken, intrigeerde me wel.'

Flair Beauty testteam: All Soft Mega Mask Cap van Redken

Beautyvlogger Charlotte (25) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.


All Soft Mega Mask Cap van Redken: 7/10


Prijs/kwaliteit

32 euro lijkt veel, maar je krijgt er wel tien maskers voor.

Textuur/geur

Ik had een soort masker in de vorm van een douchemuts verwacht, maar toen ik het uit de verpakking haalde, bleek het er lichtjes anders uit te zien. Het is een soort metallic kap die nogal stijf aanvoelt. Het product zit verspreid over de binnenzijde, zodat het op je haar kan inwerken zodra het ermee in contact komt. De geur is aangenaam, zoals ik gewoon ben van andere Redken-haarmaskers.

Minpunten

De bedoeling is dat je het masker op vochtig haar gebruikt. Ik legde het dus klaar om tijdens een relaxerend bad te gebruiken. Dat verliep helaas niet zo vlot als ik had gehoopt. Het masker is vrij groot, waardoor ik het moeilijk vond om mijn haar omhoog te houden én tegelijk het masker vast te maken zonder dat mijn haar er weer onderuit viel. Bovendien waren mijn handen nat (niet zo slim), de sticker die het masker moet aanspannen en vastmaken rond je hoofd kleefde daardoor helemaal niet. Ik liet de ‘muts’ een tijdje losjes op mijn hoofd hangen, maar vond het op die manier niet erg ontspannend. Uiteindelijk heb ik het product van de binnenkant afgeschraapt en zo verdeeld over mijn haar.

Pluspunten

Ook al ging het niet zoals gepland, ik heb het masker kunnen laten inwerken en mijn haar zag er daarna erg gezond en glad uit. Het heeft mijn droge puntjes intensief gevoed, zonder mijn haar te verzwaren of vettig te maken.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik zou het opnieuw een kans willen geven. Ik ben benieuwd wat het resultaat is wanneer ik het masker wél op voorhand goed vastmaak.

Het gegeven van een haarmasker dat je gewoon op je hoofd zet en waarvan je je dan niets meer hoeft aan te trekken, intrigeerde me wel. Helaas verliep dat opzetten en vooral vastmaken iets moeizamer dan gehoopt. Ik heb mijn lesje geleerd, het lijkt me handiger om even boven het bad je haar te wassen, dan het masker (met droge handen!) vast te maken en vervolgens pas een relaxed badje te nemen.

All Soft Mega Mask Cap – € 32 (voor 10 maskers) – Redken, bij gespecialiseerde kapsalons.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '