Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Shop 'm nog snel voor jezelf!

ZIEN: Stephanie Planckaert schittert op de MIA’s in ijsblauwe jumpsuit uit onze trouwcollectie With Love

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Er waren op de MIA’s heel wat coole looks en spetterende outfits te zien op de zwarte loper. Maar eentje trok toch meteen onze aandacht. Stephanie Planckaert (33) trok voor de gelegenheid een ijsblauwe jumpsuit aan: een satijnen pareltje uit onze trouwcollectie With Love, in samenwerking met LolaLiza!

Afgelopen zaterdag, op 30 april, vond de 14de editie van de MIA’s plaats. Een heus feestje waar niet enkel muziekprijzen worden uitgereikt, maar ook heel wat opvallende outfits worden aangetrokken! Toen Stephanie Planckaert op de zwarte loper poseerde naast haar dochter Iluna en broer Junior, konden we onze blik dan ook niet van haar afhouden. En daar is een speciale reden voor...

IJsblauw satijn

Stephanie, die al drie seizoenen te zien is in het Eén-programma ‘Château Planckaert’, hulde zich in een ijsblauwe jumpsuit. En niet zomaar eentje uiteraard. Want de satijnen jumpsuit maakt deel uit van onze speciale trouwcollectie in samenwerking met LolaLiza, genaamd With Love. Ze postte op Instagram ook zelf het leuke kiekje, met het bijpassende onderschrift: ‘Ik heb voor de eerste keer in mijn leven mijn sacoche zo vastgehouden. En het was geweldig.You go, girl!

Dat onze collectie dus ook haar plekje op de MIA’s verdient, vinden wij maar terecht. Wil jij net als Stephanie in deze zijdezachte jumpsuit fonkelen? Shop ‘m dan hier of in een fysieke LolaLiza-vestiging in Lochristi, Waregem, Lier, Oostende, Merksem, Zemst, Beringen, Bree, Zoersel, Deinze, Denderleeuw, Eeklo, Lommel, Tielt-Winge, Waver, Hannut, Verviers, Auvelais, Metz of Roncq.

Opgelet: wees er snel bij, want hij is bijna uitverkocht! Zit je maat er helaas niet meer tussen? Dan zijn er gelukkig nog heel wat andere stuks te koop. En dat je mag shinen, zowel op een rode, zwarte of eender welke loper!

Junior, Iluna en Stephanie Planckaert © Getty © Getty

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '