Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Calvin Klein

In de nieuwste Calvin Klein-campagne zien we het post-babylichaam van Kylie Jenner en de toen nog zwangere Khloé.

ZIEN: Raf Simons weet voor de tweede keer de hele Kardashian-clan te strikken voor lingeriecampagne

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Raf Simons strikes again! De Vlaamse modeontwerper die sinds kort aan het roer staat bij Calvin Klein weet voor de tweede keer de hele Kardashian-clan voor de lens te halen. Zowel Kim, Kourtney en Khloé, alsook Kendall en Kylie poseren in het iconische ondergoed van het label én in de allernieuwste jeanscollectie. En wij vermoeden dat die wel eens vlotjes over de toonbank zal gaan.


Een samenwerking regelen met een van de drukbezette Kardashian-zusjes is al een ware opgave. Laat staan dat je de hele familie voor je lens wil halen. Toch weet Raf Simons het onmogelijke te doen en dat zelfs voor de tweede keer. In januari werden we voor het eerst verrast met een reeks hartverwarmende beelden van de beroemde zusjes. Een campagne die toen trouwens voer was voor talloze geruchten rond Kylies mogelijke zwangerschap. En gelijk hadden we. Terwijl Kylie toen niet zo subtiel haar babybuikje onder een deken verstopte, zien we haar nu trots in blote buik poseren. Straf wel, aangezien ze op het tijdstip van de shoot nog maar een maand eerder baby Stormi op de wereld zette.

Aangezien de campagne dus in maart werd gefotografeerd, zien we ook Khloé nog met een flinke babybuik in een T-shirt van Calvin Klein. Daarmee is de collectie dus ook meteen toegankelijk voor mommies to be. Slim gezien Raf! Khloé mist in ieder geval haar bolle buikje al. Zij deelde op Instagram een behind-the-scenes-video waaronder ze dit emotionele tekstje schreef: ‘Het is altijd al een droom geweest om in een Calvin Klein-campagne te kunnen schitteren, maar om dit samen met mijn zussen te kunnen doen en toen bijna negen maanden zwanger te zijn, is zo speciaal voor mij! Ik heb dit magische moment nu voor altijd op beeld. Bedankt Hrush voor het vastleggen van deze momenten. Ik mis mijn buikje nu wel.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '