Home FASHION & BEAUTY Beauty TREND ALERT: Khloé Kardashian en Rihanna ruilen hun lange lokken in voor...

TREND ALERT: Khloé Kardashian en Rihanna ruilen hun lange lokken in voor een bob

Bob = blijvertje.

Lang haar hebben bij temperaturen rond de dertig graden is allesbehalve een lachertje. Het kleeft voortdurend in je nek en daarnaast is het gewoon vreselijk warm. Wij zijn niet de enigen die daar zo over denken, want Rihanna en Khloé Kardashian besloten om hun lange lokken in te ruilen voor een korte bob.

De bob is eigenlijk nooit weggeweest, maar de afgelopen weken is het kapsel weer in populariteit gestegen. Begrijpelijk, gezien de tropische temperaturen, en het is ook gewoon een look die iedereen staat. Rihanna en Khloé Kardashian zijn alvast helemaal mee met de trend en hebben hun lange haar ingeruild voor een halflange bob.

Here to stay

Rihanna heeft de afgelopen jaren al heel wat verschillende kapsels – van vuurrode loken tot een superkort pixiekapsel – geprobeerd. Nu heeft de ‘Work’-zangeres haar lange lokken afgeknipt en koos ze voor een hippe bob. Ze liet haar nieuwe look op Instagram zien, en in combinatie met haar felgekleurde zonnebril ziet ze er alvast heerlijk zomers uit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nu is RiRi niet de enige beroemdheid die de afgelopen week naar de kapper is geweest. Ook Khloé Kardashian heeft afscheid genomen van haar lange haar. Het is niet de eerste keer dat de realityster voor dit kapsel kiest, maar wij vinden het haar fantastisch staan. Lekker fris!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: