Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Zara

Van een smakelijke kledinglijn gesproken!

Zara lanceert een minicollectie die volledig in het teken van McDonald’s staat (ja, echt!)

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Comfortfood weet ons hartje áltijd sneller te doen slaan, en dat hebben ze bij Zara perfect begrepen. De Spaanse modeketen lanceerde zonet namelijk een minicollectie die volledig in het teken van jouw favoriete fastfoodketen staat. En dan nu in koor: Para-pa-pa-pa, I’m lovin’ it!


Of je nu net een baaldag had op school of onderuitging op die verdomde laag sneeuw, een verrukkelijke Big Mac en een medium pak frieten weten jou in no time weer in een tophumeur te brengen. Dat effect kan je vanaf nu ook in je kleerkast creëren, want dankzij de must have-collectie van Zara loop jij namelijk met je geliefde French fries op je T-shirt rond. Zo heb jij ’s morgens nooit meer keuzestress en geef je je vrienden meteen een subtiele hint wat de lunch betreft.

I speak French fries


De minicollectie is volledig uniseks, dus je boyfriend kan jouw trui gerust een keertje lenen. Op de zwarte trui prijkt de iconische M van de fastfoodketen. Op het witte T-shirt zijn dan weer die heerlijke frietjes gedrukt. Het leukste detail spot je trouwens op de achterkant van dat T-shirt. Daar prijkt namelijk de volgende slogan: ‘the best fry is the one at the bottom of the bag’. En dat is niet gelogen, toch? Wil jij graag zo’n exclusief T-shirt voor € 15,95 scoren? Rep je dan snel naar de dichtstbijzijnde winkel of de online shop van Zara, want wij vermoeden dat de verkoop wel eens hard kan gaan.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '